Επιλεκτικοί συλλέκτες FKA

Δημοσιεύτηκε : 28/12/2015 στα Νέα |

Οι συλλέκτες FKA, είναι  Ηλιακά πάνελ υψηλής απόδοσης, κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά και τεχνολογία αιχμής.

Ο απορροφητής χαρακτηρίζεται από έναν σωλήνα με ανάπτυξη σερπαντίνας (ή μαιάνδρου), η οποία καταλήγει στην κορυφή, σε ένα κολλεκτέρ. Η δομή αυτή, καθιστά πολύ απλουστευμένες υδραυλικές συνδέσεις. Οι συλλέκτες μαίανδρος, όταν εγκατασταθούν σε σειρά, είναι πολύ πιο ομοιογενείς από τους κλασικούς συλλέκτες (άρπα).

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα της αυτο-αποστράγγισης, που κάνει τους συγκεκριμένους συλλέκτες FKA απολύτως κατάλληλους και για ηλιακά συστήματα με αποστράγγιση (drain back).

 

compensatori-flessibili

Οι συνδέσεις μεταξύ των συλλεκτών, γίνεται μέσω εύκαμπτων υδραυλικών αντισταθμιστών, που σχεδιάστηκαν ειδικά για να αντέχουν σε υψηλές πιέσεις, Θερμική παραμόρφωση ή διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και της πίεσης.

Οι συνδέσεις με αυτό το σύστημα απλοποιούνται στο μέγιστο και επιτρέπουν  μεγάλη εξοικονόμηση στο κόστος εγκατάστασης, με μικρότερο εργατικό δυναμικό και λιγότερες σωληνώσεις. Επιπλέον, ολόκληρο το σύστημα είναι πιο αξιόπιστο και ανθεκτικό

 

2015-12-28_1045

 

Οι συλλέκτες FKA συνοδεύονται από πιστοποιητικά ποιότητας καθώς και 10ετή εγγύηση. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο έντυπο παρουσίασης του προϊόντος.

Πρόσφατα, η Rossato έφερε στην αγορά ένα νέο μοντέλο επιλεκτικών. Μια οικονομική λύση, που όμως δεν υστερεί σε απόδοση και ποιότητα. Περισσότερα στον κατάλογο της Rossato.

 

Δείτε επίσης:

Ηλιοθερμικά συστήματα Rossato

Σύστημα αποστράγγισης (drain back) για Ηλιοθερμικά συστήματα

 

Μοίρασέ το :