Ηλιοθερμικά συστήματα Rossato

Δημοσιεύτηκε : 03/01/2018 στα Νέα |
Impianti-solari-termici

 

Ανακαλύψτε κι εσείς, τις σύγχρονες τεχνολογίες των συστημάτων μας, στην ηλιοθερμία. Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, ένα Ηλιακό Θερμικό σύστημα είναι απαραίτητο  και επιπλέον, σας επιτρέπει να έχετε εξοικονόμηση στη θέρμανση και ΔΩΡΕΑΝ ζεστό νερό χρήσης. Μια σοβαρή επένδυση, που σας επιστρέφει τα χρήματα σε λίγα χρόνια.

Διαβάστε στις επόμενες παραγράφους, γιατί η Ηλιοθερμία της Rossato, θεωρείται αυτή την στιγμή, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και καινοτόμα συστήματα, στην Ευρωπαϊκή αγορά.

 

Ηλιακά πάνελ (επίπεδοι ή κενού)

casa_collettori_sottovuoto

Οι ηλιακοί συλλέκτες μας, είναι συνώνυμο με την ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι ηλιακοί συλλέκτες υψηλής απόδοσης, είναι κατασκευασμένοι με υψηλής ποιότητας υλικά και γερμανική τεχνολογία αιχμής.
Η συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα αξεσουάρ (στηρίξεις, συνδέσεις, ψυκτικό υγρό), για μια απλή και τέλεια εγκατάσταση σε οποιονδήποτε τύπο στέγης. Συνοδεύεται επίσης από 10ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Έτσι εξασφαλίζετε υψηλές αποδόσεις, με ένα αισθητικά ευχάριστο και άρτια ενσωματωμένο σύστημα.

 

 

Σύστημα drain back (αποστράγγιση)

sistema-svuotamento-solare

Το καινοτόμο σύστημα αποστράγγισης της Rossato, βελτιστοποιεί την απόδοση και βελτιώνει την ασφάλεια των θερμικών ηλιακών. Σε τελική ανάλυση, επιμηκύνει το χρόνο ζωής της ηλιοθερμικής σας εγκατάστασης.

Αυτή η τεχνολογία δημιουργήθηκε, για να αντιμετωπιστούν οι κίνδυνοι κατά τη διάρκεια του χειμώνα από την κρυσταλλοποίηση του υγρού των συλλεκτών και το καλοκαίρι, για την αποφυγή δυσλειτουργιών από την υπερθέρμανση. Τέλος, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος προφυλάσσει και πάλι το σύστημα, αφού συγκεντρώνει το νερό των συλλεκτών στο δοχείο του. Περισσότερα στο έντυπο του προϊόντος.

 

 

Δοχεία αποθήκευσης για Ηλιοθερμία

 

accumulo_e_pannelli_solari

 

Τα δοχεία αυτά, είναι σχεδιασμένα για την αποθήκευση του Ζεστού Νερού, για μεγάλο χρονικό διάστημα και να είναι διαθέσιμο όταν ζητηθεί.

Επίσης, παίζουν το ρόλο του «διαχειριστή» της θερμικής ενέργειας και τη διαχείριση των πηγών θερμότητας που τροφοδοτούν το σύστημα, όπως ο ηλεκτρισμός, το ξύλο, πέλετ, φυσικό αέριο και ντίζελ. Έτσι πρέπει να θεωρείται η “καρδιά του συστήματος”, ιδιαίτερα σε συστήματα πολλαπλής ενέργειας.

Τα δοχεία αποθήκευσης της Rossato, κατασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά από εξειδικευμένα εργοστάσια στην Γερμανία και Ιταλία. Έχουν την καλύτερη μόνωση και αντοχή γι αυτό και έχουν 5 χρόνια εγγύηση.

Η Rossato διαθέτει δοχείο αποθήκευσης διαστρωμάτωσης, για την ταχύτατη παραγωγή ζεστού νερού με καινοτόμο και πατενταρισμένο σχεδιασμό.

 

Απομακρυσμένος έλεγχος της εγκατάστασης (remote control)

sistimata-filika-pros-to-perivallon-lennik-kinito

 

Με τη χρήση της τεχνολογίας,  ο χρήστης έχει επαφή με την εγκατάσταση, από το κινητό του ή το tablet!

Επίσης, μπορεί να βλέπει σε καθημερινή βάση, την εξοικονόμηση ενέργειας του συστήματος αλλά και να ελέγχει την σωστή λειτουργία της εγκατάστασης.

Το σύστημα, εγκαταστάθηκε πρόσφατα στο Voreina Gallery Suites, στην Σαντορίνη.

 

 

Δείτε ακόμη:

Online υπολογισμός προσφοράς Ηλιοθερμίας

Προϊόντα Ηλιοθερμίας της Rossato – πλήρης φάκελος

Έργα της Rossato στην Ελλάδα

 

 

 

 

 

 

Μοίρασέ το :