Θερμοστάτης χώρου Caleon

Δημοσιεύτηκε : 14/02/2018 στα Νέα | ,
12800382_10153653049368558_3107449581123913572_n

 

Στην έκθεση MCE 2016 στο Μιλάνο, η SOREL και η Rossato,  παρουσίασαν το νέο θερμοστάτη δωματίου CALEON, ο οποίος παρέχει έναν πανεύκολο τρόπο να ρυθμίζει τις συνθήκες ενός δωματίου, προσφέροντας την τέλεια αισθητική.

 

Αναλυτική παρουσίαση του προϊόντος

 

“Δεδομένου ότι ο CALEON έχει σχεδιαστεί για χρήση από τον χρήστη στο χώρο του, επικεντρωθήκαμε σε δύο πτυχές: μια αριστοκρατική εμφάνιση και  με επίκεντρο το χρήστη, μια διαισθητική καθοδήγηση χειριστή που είναι τόσο χαρακτηριστική για εμάς», επισημαίνει ο Jonas Bicher, CEO της Sorel  . Για να επιτευχθεί αυτό, η SOREL συνδυάζει μια  οθόνη αφής έγχρωμη,  TFT,  με πρόσοψη από γυαλί, η οποία αφήνει ένα αίσθημα απλής κομψότητας.

 

CALEON_PM_web

 

Είναι δυνατό να συνδεθούν έως και 8  CALEON, σε ένα κύκλωμα θέρμανσης. Επιλέγοντας μεταξύ των 4 τρόπων λειτουργίας , Eco, Turbo και Off, καθώς και η εξαιρετικά εύκολη ρύθμιση των χρόνων, ατομικό προφίλ θερμοκρασίας, που μπορεί να γίνει για κάθε δωμάτιο. “Αυτό εξοικονομεί ενέργεια αλλά και αυξάνει την άνεση», λέει ο κος Bicher. Με τον τρόπο αυτό, οι ελεγκτές HCC σε συνδυασμό με CALEON, μπορούν να ικανοποιήσουν και την πιο απαιτητική εγκατάσταση.

Επιπλέον, το ενσωματωμένο αισθητήριο θερμοκρασίας και υγρασίας, παρέχει στο χρήστη πολύτιμες πληροφορίες, σχετικά με τις κλιματικές συνθήκες του χώρου. Είναι επίσης δυνατό να συνδέσετε ° CALEON και SOREL Connect, για απομακρυσμένο έλεγχο της θέρμανσης άνετα, από το δικό σας smartphone!

Δείτε ένα 5λεπτο βίντεο με τις δυνατότητες του Caleon (ελληνικούς υπότιτλους)

 

Caleon Thermostat

Το τελευταίο μοντέλο του Caleon ονομάζεται Thermostat και μπορεί πλέον να λειτουργήσει αυτόνομα σαν απλός θερμοστάτης χώρου για ένα σπίτι ή ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε από το κινητό σας τη θερμοκρασία του χώρου αλλά και το on-off του λέβητα. Διαβάστε το έντυπο του Caleon Thermostat και για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Caleon!

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ελεγκτές Sorel

Αντλίες θερμότητας AirInverter

Ενδοδαπέδια κ επιτοίχια θέρμανση

 

 

 

Μοίρασέ το :