Το επόμενο Σεμινάριο της Rossato στην Ιταλία (8 – 9 Φεβρουαρίου 2018)

Δημοσιεύτηκε : 09/10/2017 στα Νέα |

 

Η Rossato και η le.n.nik, διοργανώνουν όπως κάθε χρόνο, ένα διήμερο Σεμινάριο για Μηχανικούς με θέμα: “Αφύγρανση και Εξαερισμός με ανάκτηση θερμότητας”

Το Σεμινάριο, θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2018, στις νέες εγκαταστάσεις της Rossato, στην Latina της Ιταλίας (40 λεπτά Νότια της Ρώμης).

Μετά το πέρας του Σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό παρακολούθησης.

***Εκατοντάδες επαγγελματίες από την γειτονική χώρα, παρακολουθούν κάθε χρόνο τα Σεμινάριο της Rossato. Τώρα δίνεται η ευκαιρία και σε εσάς!

 

 

Θεματολογία

Όπως φαίνεται και από τον τίτλο, το βασικό αντικείμενο της εκπαίδευσης θα είναι η Αφύγρανση και ο Εξαερισμός με ανάκτηση θερμότητας, σε ακτινοβόλα συστήματα (ενδοδαπέδια και επιτοίχια ψύξη).

Θα γίνει φυσικά μια παρουσίαση της εταιρίας, καθώς και της γκάμας των προϊόντων της. Αν μας το επιτρέψει ο χρόνος, ίσως να επισκεφτούμε και κάποια έργα της εταιρίας, στην γύρω περιοχή.

Στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις της εταιρίας, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα αυτά τα συστήματα σε λειτουργία και να έχετε έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα.

 

Κόστος

Οι συμμετέχοντες  επιβαρύνονται,  με τα αεροπορικά εισιτήρια για Ρώμη, το κόστος των οποίων δεν ξεπερνάει τα 100€ (από Αθήνα). Με Ryanair για παράδειγμα, θα τα βρείτε γύρω στα 50-60€.

Επίσης, το κόστος του Σεμιναρίου υπολογίζεται στα 60€, .. αλλά προσοχή, το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από την επόμενη αγορά σας από την Rossato!  Στην ουσία δηλαδή, είναι δωρεάν, για κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις εξελίξεις, στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας.

Το σημαντικό είναι, ότι η Rossato θα φροντίσει για τη διαμονή σας, προσφέροντας έτσι σε όλους τους συμμετέχοντες, μια άψογη φιλοξενία!

 

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ως εξής: Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου,  μεταβαίνουμε στην Ρώμη, όπου παραμένουμε  μερικές ώρες, για …τουριστικούς λόγους!

Το απόγευμα, επιβιβαζόμαστε στο τραίνο και μετά από 50 λεπτά, φτάνουμε στην Λατίνα, όπου μας περιμένουν οι συνάδελφοι από την Rossato. Εκεί θα δειπνήσουμε και θα έχουμε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, θα παρακολουθήσουμε το σεμινάριο, στα γραφεία της εταιρίας. Μετά τις 17:00μμ την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, ο καθένας είναι ελεύθερος να επιστρέψει Ρώμη και να ακολουθήσει το δικό του πρόγραμμα.

 

 

Προϋποθέσεις

Πρώτη βασική προϋπόθεση είναι η γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Επίσης,  οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι Μηχανικοί, ώστε να είναι κατανοητό το εκπαιδευτικό υλικό.

 

Δείτε εικόνες από το τελευταίο μας Σεμινάριο, στην Rossato

 

Πριν δηλώσετε συμμετοχή, αν έχετε την παραμικρή απορία, παρακαλώ μη διστάσετε να μας καλέστε στο 6951110505. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας δώσουμε εξηγήσεις αλλά και να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το ταξίδι σας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας εγγυηθούμε ότι το Σεμινάριο, θα σας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους από πλευράς  εκπαιδευτικού υλικού,  αλλά και γενικότερα, το Σεμινάριο θα σας μείνει, σαν μια ξεχωριστή εμπειρία! Ρωτήστε αυτούς που έχουν έρθει!

Σας περιμένουμε!

 

Δηλώστε Συμμετοχή εδώ

 

 

Μοίρασέ το :