Λίγα λόγια

Η πιο σημαντική "πηγή ενέργειας", είναι η εξοικονόμηση ενέργειας!

Ειδικά για εμάς στη le.n.nik, η εξοικονόμηση ενέργειας και ο σεβασμός προς το περιβάλλον, είναι η βάση του σχεδιασμού των συστημάτων μας. Έτσι, δίνουμε επιπλέον πλεονεκτήματα στον πελάτη μας, όπως:
- Σύγχρονος, απλός και λειτουργικός σχεδιασμός των συστημάτων μας.
- Χρήση και εφαρμογή της τεχνολογίας, ώστε το κάθε σύστημά μας, να προσαρμόζεται (customization) στις εκάστοτε ανάγκες του κτιρίου.
- Προϊόντα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, με διεθνείς πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένα εργαστήρια (Eurovent, CE, Solarkeymark).
- Εφαρμόζουμε τεχνολογία αιχμής, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα, να έχει εικόνα της εγκατάστασης (real time) και έλεγχο αυτής (remote control).

Η le.n.nik διαθέτει στην Ελληνική αγορά. μια γκάμα προϊόντων, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:
Ηλιακή θέρμανση - ψύξη, Αντλίες Θερμότητας, Γεωθερμία, Ενδοδαπέδια θέρμανση, Εξαερισμός με ανάκτηση θερμότητας - Αφύγρανση, Ηλιακός φωτισμός δρόμων.

Είμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση νέων προϊόντων και τεχνολογιών και μέχρι τώρα, έχουμε ήδη καταφέρει να έχουμε συνεργασίες με οίκους, που ηγούνται στον τομέα τoυς.
Βασικός στόχος μας είναι να προωθήσουμε στην ελληνική αγορά προϊόντα καινοτόμα και ποιοτικά, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και την χάραξη νέων δρόμων στην αναπτυσσόμενη "πράσινη" αγορά. Σ' αυτό, έχουμε ισχυρό σύμμαχο την ποιότητα των μακροχρόνιων συνεργασιών που χτίζουμε, αλλά και τα υψηλά standards, των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε.

Οι κατάλογοί μας

Οι συνεργάτες μας

rosato-group

Ιταλική εταιρία με ολοκληρωμένα συστήματα και προιόντα, γύρω από την Θέρμανση,την Ψύξη και τον Αερισμό.

Apricus

Κατασκευαστής συλλεκτών κενού, επιλεκτικών συλλεκτών για παραγωγή ΖΝΧ, με έδρα την Αυστραλία.

solaire-photolight

Ηλιακά φωτιστικά με μοναδικά design, εξαιρετική αντοχή και υψηλή ποιότητα. Γαλλικής προέλευσης.

estilo2

Ισπανική εταιρία με αντικείμενο τον δημοτικό φωτισμό.Τα έργα της κοσμούν δήμους της Δυτ.Ευρώπης.