Εγκατάσταση 2 αντλιών θερμότητας 12kw στο Hotel Ducato (Σαντορίνη)

Δημοσιεύτηκε : 02/06/2016 στα Projects |
20160524_150103

 

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα, η εγκατάσταση 2 αντλιών θερμότητας Air Inverter (12kw η κάθε μια), για τις ανάγκες του ξενοδοχείου Ducato σε Ζεστό Νερό, για τα μπάνια και τις πισίνες (jacuzzi). Η Technomech, Επίσημος Συνεργάτης της Rossato, ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη μελέτη και τον σχεδιασμό της εγκατάστασης.

 

 

Η ιδιαιτερότητα της εγκατάστασης, ήταν ο περιορισμένος χώρος του λεβητοστασίου. Εξωτερικός χώρος για να τοποθετηθούν αντλίες θερμότητες, δεν υπήρχε. Έτσι, οι Μηχανικοί της Technomech, Ζήσης Τσιάτσικας και Χάρης Μηλιώνης, σε συνεργασία με το Τεχνικό τμήμα της Rossato, επέλεξαν τις αντλίες θερμότητες Air Inverter CN, που είναι κατάλληλες για εσωτερική εγκατάσταση (καναλάτες). Είναι η πρώτη φορά, που εγκαθίστανται τέτοιου τύπου αντλία θερμότητας στην Ελλάδα.

 

?

 

Επίσης εγκαταστάθηκαν μπόιλερ αποθήκευσης Ζεστού Νερού Χρήσης, ειδικά για αντλία θερμότητας, με επιφάνεια εναλλάκτη 6,0 τ.μ. Τα μπόιλερ αυτά έχουν 5 ετή εγγύηση και μόνωση πολυουρεθάνης (free of CFC and HCFC).

 

?

 

Ένας διαφορικός ελεγκτής LTDC της Sorel, ελέγχει την εγκατάσταση αλλά και δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα, του απομακρυσμένου ελέγχου (remote control).

 

?

 

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Αντλία θερμότητας 26kw σε ξενοδοχείο στην Σαντορίνη

Ηλιοθερμία με συλλέκτες κενού στην Κω

Αντλίες θερμότητας Ait Inverter της Rossato

 

 

 

Μοίρασέ το :